zaterdag 13 april 2013

De lente gaat nu echt beginnen



Gatverdegatver.
Mag je  NERGENS meer lol over hebben of van genieten?
Dit hebben we al op moeten geven, want de goederaadmaffia staat met het opgeheven vingertje in onze oren te peuren!
En zo is het dan nu voorbij met roken waar je wil, neuken zonder rubber, van dik is geen probleem,
onbekommerd vlees eten, patat met vette mayonaisse, experimenteren met drugs, onverzekerd over straat,slempen tot de morgenstond en een ongeregeld leven, met je vrienden in de zon.

Wat krijgen we NU te lezen, in  unhappy twothousandandthirteen? Na een slepend lange winter, die mensen heeft doen smachten naar meer zon,  en er dan nu eindelijk een eerste dag van 20 graden aan gaat breken, wat krijgen we te lezen van Elsevier online?
'Kankerfonds waarschuwt:  Zonaanbidders: 'Pas op voor 'zomers'weekend.'
En dat dat 'zomers' tussen aanhalingstekens staat, is ook erg. Daar staat: het is nog wel niet een ECHT zomers weekend, maar vooruit, laten we het zo maar noemen, want hoewel de verwachting is dat er ook neerslag gaat vallen, we willen jullie toch waarschuwen, want dit is echt  HUIDKANKERWEER!!
Huidkanker, weet je wel hoeveel daar van dood gaan? En het wordt alleen maar erger!!

Beste mensen van het kankerfonds: niet kankeren nu. Wees blij, en geniet! Pak een sinaasappel, of een biertje of een glaasje wijn! Ga lekker naar buiten en geniet ervan dat de kou eindelijk voor even verdwijnt. En als je er last van hebt dan pak je je kankerparasol er bij, maar val ons even niet lastig! Daar wordt ik niet zo goed van!

Geen opmerkingen: